Over alle apen vrij.nl

Alle apen vrij.nl is een onderdeel van EDEV (Een Dier Een Vriend). EDEV is een non-profit organisatie voor de bescherming van de rechten van het dier. Door spraakmakende acties komt EDEV op voor de rechten van het individuele dier om vrij te leven van pijn, angst en opsluiting.

 
 
 

Contact

Postbus 93029
2509 AA  Den Haag
Tel: 070-38 33 699
Fax: 070-38 19255
info@alleapenvrij.nl

IBAN: NL08INGB0008000242

 


20 Mei 2017 Alle Apen Vrij!

 

Zaterdagmiddag 20 mei organiseren Animal Rights en Een DIER Een VRIEND (EDEV) een stil protest bij het BPRC in Rijswijk. Honderden apen sterven jaarlijks in het proefdiercentrum aan vaak zeer pijnlijke experimenten. Samen roepen we de overheid op om het proefdiercentrum te sluiten. 

Programma:

13:00 Aankomst Lange Kleiweg 161 in Rijswijk
13:15 Opstellen van de activisten met spandoeken en borden
13:30 Persmoment
15:00 Toespraak Rosella D'angeli, Een DIER Een VRIEND 
15:15 Toespraak Robert Molenaar, directeur van Animal Rights

Er zal een informatiestand van Animal Rights en Een DIER Een VRIEND aanwezig zijn waar je de petitie tegen dierproeven kunt tekenen. Tevens kun je een Animal Rights t-shirt of jas voor 15 euro kopen. 

LET OP

-Gebruik je gezond verstand, je vertegenwoordigt de dieren, Animal Rights en Een DIER Een VRIEND. Elke vorm van agressie wordt absoluut niet getolereerd.
-Liever geen honden, tenzij ze goed overweg kunnen met stress en drukte.
-We hebben speciale spandoeken gedrukt voor de actie. Eigen spandoeken zijn alleen toegestaan na toestemming vooraf. Neem even contact met ons op via info@animalrights.nl of info@edev.nl
-Luister naar de aanwijzigingen van de organisatie en politiediensten.
-We verwachten van elke deelnemer dat hij of zij onze richtlijnen naleeft. Zo zijn wij tegen alle vormen van uitbuiting en discriminatie van mens en dier.

Doe mee en geef je op via contact of